Používání cookies

  1. Společnost JAREK, s.r.o. je provozovatelem osobních údajů a správcem stránky www.jarekmotoeshop.sk. Na této webové stránce používáme soubory cookies pro účely:
  • Základní funkčnosti webových stránek.
  • Měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkajících se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách.
  1. Sběr údajů uvedených v odstavci 1. lze považovat za zpracování osobních údajů na právním základě oprávněného zájmu provozovatele nebo třetí strany podle § 13 odst. 1 f) ZoOÚ 18/2018 Z.z.
  2. Webové stránky lze používat iv režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim lze nastavit v rámci nastavení prohlížeče nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu provozovatele námitku zasláním emailu na kontaktní adresu info@jarek-moto.sk. Vaše námitka bude poté vyhodnocena neprodleně, nejpozději do 30 dnů od doručení. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
  3. Podá-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, není možné v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
  4. Cookies, které se sbírají za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkajících se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
  5. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na právním základě vašeho souhlasu podle § 13 odst. 1. a) ZoOÚ 18/2018 Z.z.. Souhlas udělujete nastavením prohlížeče na svém zařízení na dobu, která je uvedena dále. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze kdykoli vzít zpět změnou nastavení příslušného internetového prohlížeče.
  6. Cookies jsou ukládány nejdéle po dobu 2 let (platí pro cookies za účelem sbírání návštěvnosti). Cookies pro cílení reklamy jsou ukládány po dobu 90 dnů.
  7. Zpracování osobních údajů je prováděno provozovatelem osobních údajů, osobní údaje však může zpracovávat i:
  • Poskytovatel služby Google Analytics a reklamního systému Google AdWords , provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Poskytovatel služby Facebook Ads., provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601, Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA